duminică, 20 martie 2011

Cele mai noi carti de pe piata!

Aveti aici o serie de carti ce vor aparea plus link-urile de precomanda:
!Academia Vampirilor-Sacrificiu Final (vol. 6)

Link de precomanda: Academia Vampirilor Sacrificiu Final

Crime,Dragoste si Sacrificiu final
Rose este victima unei inscenari si va avea parte de o executie nedreapta,iar de la aceasta soarta nici macar frumosul  si minunatul Dimitri nu o mai poate salva.Lissa se lupta pe viata si pe moarte pentru a obtine tronul regal.Dar daca singura solutie ar fi sa se sacrifice una pe alta si tot ce este important pentru ele?
Intr-o serie electrizanta,ultimul volum ce ne va dezvalui sfarsitul povestii curajoasei Rose si a prietenei ei,utilizatoare a spiritului,printesa Lissa Dragomir!

Vampirii din Morganville-Banchetul Nebunilor (vol.4)

Link de precomanda: Vampirii din Morganville-Banchetul Nebunilor

In orasul universitar Morganville,vampirii si oamenii traiesc in pace sau ,cel putin asa pare.
Claire Danves stie ca,dupa lasarea intunericului,invatarea poate fii lasata pe locul doi,mai importanta fiind supravietuirea.Si asta mai ales dupa sosirea domnului Bishop,tatal Ameliei,un vampir malefic dornic de putere si care actioneaza dincolo de orice reguli.Ceea ce doreste el este inimaginabil de sinistru.
Abia in seara unui banchet, la care participa toti vampirii, alaturi de partenerii lor umani,Claire realizeaza care este planul lui Bishop,ca si complicata si funesta capcana pe care le-o intinde cetatenilor cu sange cald din Morganville.
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu