luni, 21 martie 2011

Jocurile Foamei

Ai putea supravietui in salbaticie, de unul singur, cand toti cei din jur fac tot ce pot ca sa nu apuci dimineata urmatoare?


Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros – Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata in direct si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si... viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?

Aceasta este uimitoarea poveste a lui Katniss Everdeen,o fata de 16 ani,care se ofera voluntara in locul surorii ei Primrose-Primula-ca sa participe la "Jocurile foamei".Katniss are de infruntat 23 de tributuri-asa ii numesc locuitorii Capitoliului pe adolescenti din districte-dintre care si o fata de 12 ani pe nume Rue,care ii aminteste perfect de sora ei.Va supravietui ea oare,sau va muri..lasandu-si sora si mama neprotejate?

Link de comanda : Jocurile Foamei
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu