marți, 21 iunie 2011

Îngerul Nopţii de Becca Fitzpatrick


Nora Grey are 17 ani şi este perfect fericită.Are o prietena energica şi nu tocmai normală, tatăl ei este mort şi mama ei lucreaza non-stop pentru a putea plăti facturile. Ce să yic....perfect.
Toate astea se schimba odată cu o "tragedie". Nora este mutată de lângă prietena ei, Vee, iar noul ei coleg de bancă îi dă serioase bătăi de cap. Patch este misterios ţi chiar inspăimântător, dar Nora este atrasa, intr-un mod inexplicabil de el.
Cănd Nora are un accident de maşină misterios în care ea loveşte un barbat cu o cagulă şi distruge uşa maşinii, se duce la Vee, însa când Nora se uită pentru a-2-a oară la maşină, aceasta nu are decât o zgârietură. Nora este infricoşată şi îl suspectează pe Patch.Ea incearcă să îl evite, dar el îi tot iese în cale şi asta o determină aă afle mai multe despre el...dar asta este doar prima dintre deciziile care îi vor schimba viaţa...pentru totdeauna.
Oare Patch este om? Oare Nora este in siguranţă cu el prin preajmă?....Şi cel mai important:Oare este şi el îndrăgostit la fel de fără speranţă de Nora, cum este ţi ea de el?
O relaţie seducătoare, personaje pline de mister ţi replici spirituale. Nu ezitaţi să cumpăraţi această carte. Nu veţi fi dezamăgiţi!
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu