duminică, 25 septembrie 2011

Blestemul din Swoon


          Blestemul din Swoon este primul volum din minunata serie Swoon de Nina Malkin. Aceasta carte este o combinatie uimitoare dintre povestile nemuritoare cu fantome si o poveste de dragoste seducatoare.
Candice Reagan Moskow se muta din New York in Swoon, un orasel mic, de tara, unde nu se intampla niciodaya nimic..., sau asa se spune. Dice - toata lumea din Swoon are o porecla formata dintr-o singura silaba, ciudat, nu? - este epileptica de la opt ani, dar numai daca epilepsia obisnuita implica viziuni, calitati de medium si contactul cu o fantoma sexy din secolul al optsprezecelea. Sa va spun toata povestea...
             Cand verisoara ei cade dintr-un copac si nu i se intampla nimic, Dice suspeceaza paranormalul, iar sentimentul devine mai puternic atunci cand Pen incepe sa se poarte ciudat si ochii ei isi schimba culoarea. Il intalneste pe Sinclair Youngblood Powers - Sin - si ii asculta povestea tragica a vietii, indragostindu-se incet de el. cand lucrurile devin complicate Dice vrea sa il alunge pe Sin din corpul lui Pen, dar nu ii prea iese, iar Sin e liber sa cutreiere orsul, indeplinindu-si scopul: razbunare.
             Lucrurile o iau razna, iar Dice trebuie sa rezolve problemele, fara sa distruga ceea ce simte pentru Sin, insa misiunea aceasta devine repede cam imposibila, iar cei doi se aliaza pentru a ceceta trecutul lui Sinclair. Dice va fi nevoita sa faca imposibilul si sa-l opreasca pe Sin, indiferent de pret.

                                        Cititi cartea asta, va roooog!!! Una dintre preferatele mele!
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu