sâmbătă, 31 decembrie 2011

Rampant - Diana Peterfreund

Ma uitam pe YouTube astazi, in ultima zi a lui 2011 si am gasit o carte interesanta...si foarte ciudata. Am incercat sa traduc descrierea cat de bine am putu, sper sa o gasiti si voi interesanta...dupa ce treceti de socul initial

Uita tot ceea ce ai stiut vreodata 
despre unicorni...

Creaturile stralucitoare, pufoase si inocente pe care le stiti voi sunt on mit, o poveste de adormit copiii. Unicornii reali sunt niste creaturi oribile, veninoase. Sunt niste monstrii mancatori de oameni cu coltii uriasi si un cor ascutit. Pot fii ucisi doar de fecioare descendente ale lui Alexandru cel Mare.
Din fericire, unicorni au disparut acum 150 de ani...
Sau nu.
Astrid Lewelyn a batjocorit intotdeauna povestile excentricei sale mame despre unicorni ucigasi, dar, cand unul dintre monstrii ii ataca iubitul in padure - reusind sa distruga orice sansa ca el sa o duca la bal - Astrid invata ca unicornii sunt reali si periculori...,iar ea are de sustinut mostenirea familiei sale.Mama sa o trimite la Roma, la vechile manastiri, unde Astrid se va antrena sa devina vanator de unicorni(suna foarte sinistru, stiu, dar nu va ganditi la verisoara magica a lui Bambi)
La manastire insa, tnimic nu este ceea ce pare a fi. Afara, univornii sunt gata de atac, iar inauntru Astrid este nevoita sa infrunte alte amenintari neasteptate, inclusiv o atractie pentru un student la arte si o realtie care ar putea sa puna in pericol totul.

Deci? Ce parere aveti? Unicorni ucigasi...ciudat,dar mie mi se pare interesant.

Iata si coperta volumului doi Ascendant


Copertile sunt superbe, povestea e cam ciudata, dar, Hei!, cine sunt eu sa judec, corect?
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu