vineri, 13 ianuarie 2012

Uratii la LEDAAAAA!!!

URÂŢII, cartea întâi din seria cu acelaşi nume de Scott Westerfeld, în februarie 2012 la CORINTeens

Tally e pe cale să împlinească şaisprezece ani şi… de-abia aşteaptă! Nu ca să-şi ia permisul de conducere, ci ca să devină frumoasă. În lumea ei, cea de-a şaisprezecea aniversare aduce cu ea o operaţie care te transformă dintr-o persoană considerată ca fiind de o urâţenie respingătoare într-una uimitor de frumoasă.
Dar noua ei prietenă, Shay, nu vrea să fie frumoasă. Mai degrabă ar risca să trăiască în afara acestei lumi. Când Shay evadează, Tally află care este de fapt adevărul în ceea ce-i priveşte pe frumoşi. Autorităţile o pun pe Tally în situaţia de a alege între două variante la fel de rele: fie o va găsi pe prietena ei şi o va spiona, fie nu va mai fi niciodată frumoasă.
Ca urmare a alegerii pe care o va face Tally, lumea ei se va transforma pentru totdeauna.
Într-o lume a oamenilor extrem de frumoşi, cei normali sunt în pericol.

Nu stiu de ce, dar tipa de pe coperta imi seamana cu Lily Collins. Nu vi se pare? daca nu o stiti Google her, sau uitati-va la trailerul de la filmul Mirror Mirror. Sau daca nu aveti chef dati macar un comm, share pe Facebook sau recomandati prietenilor, ca poate facem si noi rost de o sponsorizare. Daca aveti idei sau sugestii care sa infrumuseteze blogul eu ascult...ma rog, citesc :)
Reacții:

2 comentarii:

  1. Da, chiar seamana cu Lily Collins. :-?
    Cat despre sugestii... ei, chiar imi place banner-ul (I love AV <3) si design-ul. Poate recenziile ar trebui sa aiba o nota subiectiva mai mare. Si ai mai putea adauga cateva rubrici interesante. Cum ar fi, una despre diversi autori. Sau legende din care s-au inspirat ei.
    In rest... nu stiu. Imi place mult blogul. Ai putea sa iti faci publicitate ca sa devina mai popular :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult pentru sugestie Rose. I <3 AV too. Ti-am vazut si tie blogul si sper sa te sponsorizeze cei de la LEDA ca e grozav.

    RăspundețiȘtergere