marți, 21 februarie 2012

Link-ul salvator

Cei de la Leda mi-au salvat viata, punanad in sfarsit link-ul de la mult asteptata catre Printul mecanic:

Click pe poza pentru a precomanda

În lumea magică a Londrei Victoriene, Tessa Gray şi-a şăsit În Sfârşit Locul, Alături de vânătorii de umbre. Dar liniştea se dovedeşte a fi trecătoare când forţe întunecate din Conclav plănuiesc s-o înlăture pe Charlotte, protectoarea ei, de la conducerea Institutului. Dacă se va întâmpla acest lucru, Tessa va ajunge pe străzi, pradă uşoară pentru misteriosul Magistru, care urmăreşte să se folosească de puterile ei în scopuri nu tocmai nobile.
Cu ajutorul lui Will şi Jem, Tessa descoperă că războiul purtat de Magistru împotriva vânătorilor de umbre este cât se poate de personal. El îi învinuieşte pentru o tragedie petrecută cu mult timp în urmă, din pricina căreia, susţine el, viaţa îi fusese distrusă. Pentru a descoperi secretele trecutului, cei trei prieteni călătoresc din Yorkshire-ul învăluit în ceaţă spre un conac de care sunt legate poveşti cumplite; din cartierele sărăcăcioase ale Londrei spre o sală de bal fermecătoare, unde Tessa descoperă că adevărul despre originile ei este mult mai sinistru decât îşi închipuise vreodată. Când se întâlnesc cu un demon mecanic, care-i transmite lui Will un avertisment, aceştia înţeleg că Magistrul le ştie fiecare mişcare – şi că unul dintre apropiaţii lor i-a trădat.
Tessa realizează că inima îi bate din ce în ce mai tare pentru Jem, însă dorinţa de a fi cu Will, în pofida stărilor lui sumbre, continuă să o tulbure. Dar ceva se schimbă în Will – zidul pe care băiatul şi-l construise în jurul lui începe să se năruie. Dacă-l vor găsi pe Magistru, va putea oare Will să se elibereze de secretele sale şi să-i ofere Tessei răspunsurile legate de originea şi de menirea ei?
În vreme ce căutarea Magistrului, dar şi a adevărului, îi pune pe cei trei prieteni în situaţii primejdioase, Tessa înţelege că, atunci când amesteci dragostea cu minciunile, poţi corupe chiar şi cea mai curată inimă.
EXCLUSIV ÎN ACEASTĂ EDIŢiE DIN PRINŢUL MECANIC, trei texte inedite:
 • Dedicaţia lui Will pentru Tessa pe un exemplar din Poveste despre două oraşe,de Charles Dickens
 • Epistola scrisă de Will pentru familia lui, la împlinirea vârstei de şaptesprezece ani, dar pe care nu o va expedia niciodată
 • Scurtă relatare a primei întâlniri dintre Jem şi Tessa
Reacții:

3 comentarii:

 1. Pare interesantă. Şi mor după copertă! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa stii ca iti recomand din toata inima seria asta! Este plina de suspans, replici spirituale si iubire pura! Eroinele (Clary in Instrumente mortale si Tessa Dispozitive infernale) sunt mult mai...normale, cum ar veni. Nu sunt la fel de bataioase ca Rose a noastra <3 insa luta la fel de tare ca Rose pentru dragoste si asta este important. In seria Dispozitive infernale, chiar nu stiu cu cine tin: Will or Jem :D e prima data cand mi se intampla

   Ștergere
 2. Ce frumos e entuziasmul tau :)) Si eu ador seria, e una dintre preferatele mele! Mie imi place mai mult de Jem, e atat de dragut si bun :X dar nu am citit inca vol 2 sa vad daca imi ajunge si will la inima.

  RăspundețiȘtergere