luni, 12 martie 2012

Weather Warden - Rachel Caine

Nu, din pacate nu este o serie noua la Leda, desi ar putea fi...asteptam si speram. am gasit seria aceasta uitandu-ma pe Wiki la Rachel Caine, vrand sa aflu cate volume va avea in total seria Vampirii din Morganville in derulare la Leda (15, pana acum, dar cine stie ce se mai poate intampla) si am gasit-o interesanta.
Iata rezumatul, tradus de mine:

Joanne Baldwin e un Weather Warden. De obicei, e nevoie doar de o miscare a mainii sale pentru a potoli cea mai violenta furtuna. Acum insa, ea se confrunta cu o cu totul alta furtuna: cea a acuzatiilor de coruptie si omor...asa ca, recurge la varianta foarte umana de a fugi pentru a-si salva viata.
Singura sa speranta este Lewis, cel mai puternic Warden in viata. Singura problema, el a disparut. Bine, poate nu singura problema: Lewis a furat nu una ci 3 sticle cu Djinni, lucru care il face cel mai cautata om de pe planeta. Cu toate astea, Joanne incearca din rasputeri sa-l gaseasca, inainte ca vremea rea sa o ajunga...
Da,cam asta e. In principal este o poveste despre niste oameni speciali care apara populatia umana de dezastrele naturale. Joanne este o fata impulsiva care "mai intai loveste, apoi sta la discutii". Cum sunt Rose si Dru, cam asa. Mie mi-a placut mult ideea si cand vine bursa asta e prima pe lista! Ce credeti? Rachel Cain are si alte idei, in afara de minunatii Michael si Shane si Eve si Claire!
Reacții:

5 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dar e dragut!!
  Ce frumos ar fi ca Leda s-o publice:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, insa acum cei de la editura sunt ocupati cu multele serii contractate asa ca nu o vom putea avea prea devreme, insa nu e totusi irealizabil...sa speram...

  RăspundețiȘtergere
 5. Wow! 15 volume?? :x Sper să mai crească numărul.. :D

  Cât despre cartea de față, mi-ar plăcea să apară și la noi :D

  RăspundețiȘtergere