vineri, 22 iunie 2012

From other countries (1)

Cartile pe care le voi prezenta aici sunt wishlist-ul meu si rezumatul e luat de pe Goodreads si tradus de moi.

1. Hale de Alexandra AdornettoTrei Ingeri - Gabriel, razboinicul, Ivy, vindecatoarea si Bethany, cea mai tanara si mai umana - au fost trimisi din Ceruri sa aduca bunatate intr-o lume cazuta in intuneric. Ei trebuie sa lucreze pentru a-si ascunde Stralucirea, puterile supranaturale si, cel mai important dintre toate, Aripile, toate astea in timp ce evita sa se ataseze me muritori. 
Apoi Bethany il intalneste pe Xavier Woods si nici unul dintre ei nu pare destul de puternic pentru a se opune atractiei incredibile dintre ei. Gabriel si Ivy inceatca sa intervina insa legatura dintre Bethany si Xavier pare prea puternica. Apoi in scena intervine un nou coleg, Jake Thorn, care numa' asa se nimereste sa fie colegul lui Bethany. Ceva legat de Jake pare sa ascunda un intuneric misterios, ceva mult mai puternic decat se vede. Asta si Xavier o distrag pe Bethany, iar Ivy si Gabriel sunt ingrijorati. Misiunea Ingerilor este urgenta si fortele intunecate devin mai puternice. O va salva iubirea pe Bethany sau o va distruge?

1.Delirium de Laure OliverInainte ca leacul sa fie gasit, iubirea era considerata un lucru bun. Oamenii nu intelegeau ca, odata ce iubirea - deliria - inflorea in sangele tau nu mai aveai scapare. Acum lucrurile sunt diferite. Oamenii de stiinta po eradica iubirea si guvernul a stabilit ca fiecare copil va primi leacul la varsta de 18 ani. Lena Holoway a asteptat intotdeauna cu nerabdare ziua in care avea sa fie vindecata. O viata fara dragoste este o viata sigura, planificata dinainte, fara tristete, fericita.
Dar, inainte de tratamentul ei cun 95 de zile, Lena face un lucru imposibil. Se indragosteste.


3.Raised by Wolves de Jennifer Lynn Barnes

Adoptata de Alfaul unei haite de varcolaci dupa ce parintii ei au fost ucisi chiar in fata ei, Bryn, de cinsprezece ani cunoaste numai viata de haita si ierarhia rigida care o controleaza, insa asta nu inseamna ca nu e dispusa sa incalce una sau doua reguli...
Dar cand curizitatea ei o face sa descopere in subsolul casei gardianului ei un baiat inchis intr-o cusca si cand il vede pe acesta transformandu-se intr-un lup in fata ochilor ei, amintirile mortii parintilor sai o bantuie pe Bryn. Ea devine obsedata, cautand raspunsuri la intrebarile ei...si Chase este singurul care ii poate da informatii.
Dar goana ei dupa adevar va fi prea mult si va fi Bryn nevoita sa isi lase in urma familia, prietenii si chiar identitatea? Merita adevarul?
Numai 3 de data aceasta :) dar o sa revin eu :D
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu