vineri, 29 iunie 2012

Winter's Passage (Iron Fey 1,5) de Julie Kagawa

Aceasta este o nuvela care are loc intre primele volume din seria Iron Fey. Actiunea se intinde pe 63 de pagini (In formatul pe care il am eu) si prezinta calatoria lui Ash si Meghan catre Curtea Iernii. In primul volum, Meghan a facut un pact cu Printul: daca o ajuta sa-l salveze pe fratele ei, Ethan, Meghan va merge cu el, de bunavoie. Ash si-a indeplinit partea lui din contract, acum e randul lui Meghan. Insa ei nu trec neobservati cand Meghan doreste sa-l vada pe Puck, care a fost grav ranit de unul dintre adeptii Regelui de Fier si acum a cazut intr-un somn adanc din care doar el va decide cand se va trezi.
Nu mi-am dat deloc seama ca este o nuvela scurta. A avut feelingul pe care l-a avut si Iron King si nu pot sa cred cat de frumos poate scrie Julie. Ador stilul ei de scris si efectiv saream din scaun cand se intampla ceva. Aceasta nuvela se gaseste gratis pe siteul autoarei. Meghan este o fata puternica, spre deosebire de alte eroine care stau si privesc cum iubitii lor se lupta pentru ele, Meghan nu-si lasa nici macar inamicii sa moara. Este jumatate zana, insa partea sa umana ii da putere si reuseste sa ma surprinda de fiecare data.
Ash. Printul Iernii. Desi Iena si Vara sunt inamice, intre el si Meghan se infiripa o relatie fragila si totodata puternica, insa, la curtea Reginei Mab cei slabi sunt considerati prada, asa ca senitimentele lor nu au loc in aceasta poveste.
Monstrul care este pe urmele lor este un adversar periculos pe care nici Ash nu-l poate invinge...Oare o poate face Meghan....(si inca cum!)
Nota 5/5
Reacții:

4 comentarii:

 1. Trebuie neaparat sa apara seria si la noi in tara <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Atunci inseamna ca avem de lucru :D

   Ștergere
  2. Avem, avem. O campanie de publicare trebuie sa facem asap ;)

   Ștergere
  3. M-am gandit deja la asta :D acuma, cu sponsorizarea poare chiar iese ceva :)

   Ștergere