miercuri, 1 august 2012

In trecere

Wow, ce greu e sa scri pe un blog cu care nu esti familiarizat :) (prost inceput...let me try again)
Salut, sunt Alexandra, co-scriitoare pe acest blog. Majoritatea de prin blogarime ma stiti de pe "Alexandra's library". Pentru ceilalti, obisnuiti doar cu Wild Rose pe aici, eu sunt o prezenta mai stearsa, care posteaza cand ea e plecata (cum e si saptamana asta). Ei, ce  sa faci, mai are omu' de intretinut si alte bloguri, nu?
Oricum, Irina m-a rugat sa va transmit ca nu va uitat, a fost doar nevoita sa plece neasteptat. Ea se va intoarce in weekend si va roaga sa o scuzati ca nu va anuntat mai devreme. De asemenea, pentru cei care se intreaba de ce nu a postat prima provocare din "Book Lovers Challenge", va spun ca acesta va fi postata dupa ce se intoarce. Asa ca, stati linistiti, veti vedea si raspunsurile ei.
Ati vazut ca cei de la Leda au revenit din vacanta? Sunt hotarati sa trezeasca copilul din noi de acesta data (nu, n-au postat cand apare Insurgent...). Aruncati o privire:

In curând, la Editura CORINT JUNIOR, Generala: Cei mai naşpa ani din viaţa mea, de James Patterson şi Chris Tebbetts, una dintre cele mai amuzante cărţi pe care ai pus vreodată mâna! Cu ilustraţii originale, pline de haz!
Dacă eşti “încarcerat” la generală – sau o să fii curând –, cartea asta te-ar putea ajuta să supravieţuieşti.
Mai mult, o să te prăpădeşti de râs la fiecare pagină.
IA VEZI CUM E!
Uneori, cele mai naşpa zile din viaţa lui Rafe Khatchadorian au fost chiar bune.
Alteori, proaste.
Dar, în general, au fost teribil de amuzante.
CONVINGE-TE!

* * *

Rafe Khatchadorian este în clasa a şasea şi se confruntă cu numeroase probleme. Din fericire, împreună cu prietenul lui cel mai bun, Leonardo Taciturnu, a conceput planul perfect ca s-o scoată la capăt: Operaţiunea RAFE! Reguli Abolite Fără Ezitare!
Concret, Rafe are de gând să încalce toate regulile din Regulamentul de ordine interioară al Şcolii Generale Hills Village.

Pe scurt, povestea lui absolut incredibilă este următoarea:

înfruntă şi o înfrânge pe diabolica lui profă supranumită Doamna Dragon,
îşi vinde sufletul teroristului şcolii, şi tot el îi plăteşte dolar după dolar,
se luptă cu un trântor adevărat, de mai multe ori,
pune ochii pe cea mai simpatică fată din şcoală,
face afaceri cu suc şi dă faliment
îi răneşte intenţionat-din-greşeală pe toţii oamenii la care ţine.
În cele din urmă lucrurile o iau total razna, iar Rafe trebuie să se hotărască: Îşi doreşte victoria cu orice preţ? Sau este gata să facă faţă regulilor şi adevărurilor pe care le-a tot evitat până acum?

NĂZBÂTII ŞI UMOR ÎNTR-O CARTE PE CARE NU TREBUIE SĂ O RATEZI!

* * *

“Rafe e băiatul rău cu un suflet de aur.” – A.J. Jacobs, New York Times Sunday Book Review

“Ilustraţiile fermecătoare şi un antierou haios şi nebunatic, dar cu care te identifici imediat, au drept rezultat o carte absolut irezistibilă!”  – Family Circle

Generala: Cei mai naşpa ani din viaţa mea este cartea lui James Patterson cu cele mai multe reeditări.

New York Times bestseller (se află pe locul 1 încă de la apariţia sa şi continuă să rămână în top la un an după publicare)
tradusă în 18 limbi
recomandată de School Library Journal
în curând, film produs la Hollywood
* * *

James Patterson a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul Anului în 2010, în cadrul Children’s Choice Book Awards. Multe dintre cărţile sale au devenit bestselleruri internaţionale, printre care seriile Maximum Ride, Vrăjitor şi vrăjitoare, Daniel X, cartea Med Head şi seria de romane

Dati click AICI pentru precomanda!!!Ei, ce parere aveti? Mie imi seamana cu "Jurnalul unui pusti", dar cred ca o incerc. James Patterson scrie foarte amuzant :) 


Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu