duminică, 23 septembrie 2012

Concurs Tara Duncan!

a Rafflecopter giveaway


LUMEA  TAREI  DUNCAN  ESTE  ÎN  MARE  PRIMEJDIE!
Tara Duncan, Moştenitoarea Omois-ului (cel mai mare imperiu uman de pe planeta AltăLume), pregăteşte o poţiune cu ajutorul căreia vrea să-l readucă printre cei vii pe tatăl ei, acum fantomă în CealaltăLume, unde a ajuns după ce a fost ucis de Magister, conducătorul sangravilor.
În acelaşi timp, Cal încearcă să prepare aceeaşi poţiune, ca s-o readucă în lumea lui pe Eleanora, tânără Hoaţă Patentată de care este îndrăgostit lulea. Cele două poţiuni intră în rezonanţă, deschizând un portal către CealaltăLume. Sute de fantome invadează planeta altmundanilor, grăbite să găsească fiecare un trup în care să se reîncarneze. Persoanele care nu pot fi posedate sunt ucise. În doar câteva ore, Împărăteasa, miniştrii, toţi ceilalţi reprezentanţi ai puterii sunt luaţi în stăpânire de fantome, care ajung astfel să domine AltăLumea.
Singura care reuşeşte să se salveze este Tara. Iubitul ei, Robin, moare sub ochii săi, ucis de-o fantomă. Profund îndurerată, tânăra este ascunsă de căpetenia Gărzilor în Castelul Viu din Lancovit, unde soseşte şi prietenul ei Cal, care încearcă s-o îmbărbăteze: Tara nu are dreptul să se lase pradă tristeţii, doar este Moştenitoarea Imperiului Omois…
Fără ea, fără puterea magiei sale, Rezistenţa nu are nicio şansă de izbândă.
Pentru că, în secret, rebeli curajoşi – elfi, pitici, vampyri, oameni – pun la cale lupta împotriva invadatoarelor.
În timp ce este căutată în întreg imperiul, iar pe capul ei se pune o recompensă apreciabilă, Tara descoperă – răsfoind Cartea Întunecatelor Secrete – că există o singură modalitate de a distruge fantomele.
Oare va reuşi Tara să salveze AltăLumea şi să găsească în ea puterea de a reveni la viaţă?
Sau se va lăsa pradă morţii, din dorinţa de a-l reîntâlni pe Robin?

Deci, sunteti gata de concurs? Succes tuturor, concursul dureaza pana pe 11 octombrie :D


Multumiri sponsorului (si celei mai badass edituri din Romania)


Reacții:

11 comentarii:

 1. imi plac cartile pentru ca pot calatori imaginar in lumi fantastice.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mulţumim pentru concurs! :* Iubesc cărţile pentru căă.. 1)Pot să evadez din lumea asta oricând vreau, 2)Devin mai intelectualnicăă şii 3)Jace!

  RăspundețiȘtergere
 3. Poi sincer nu cred ca exista ceva clar...pur si simplu este o modalitate de ralaxare si evadare...imi provoaca o stare de bine ....la fel si ciocolata :X
  Multumim de concurs

  RăspundețiȘtergere
 4. imi plac cartile pentru ca datorita lor pot evada din aceasta lume si am ocazia sa iau parte la diverse aventuri.

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumim pt. concurs. Super tare blogul

  RăspundețiȘtergere
 6. Imi plac cartile pentru ca ma pot relaxa cu ajutorul lor

  RăspundețiȘtergere
 7. Imi plac cartile pentru ca datorita lor pot trai lucruri pe care altfel nu as avea cum.

  RăspundețiȘtergere
 8. Whoaa :)) cate rasonsuri frumoase! Mersi, fetelor, ma bucur ca va place blogul si ca participati la concurs :D

  RăspundețiȘtergere
 9. De ce? Nu cred ca exista un raspuns, nu stiu cum sa spun, "cerut" . Raspunsurile vin din inima pentru ca cartile sunt scrise din inima. De asta ne plac cartile inventate si nu ne plac manualele. Pentru in acele carti, e pus suflet si cu ajutorul lor invadezi din lumea reala si patrunzi in mii de lumi imaginare si superbe. Nu cred ca as putea sa nu iubesc cartile sau sa imi imaginez viata fara ele.

  RăspundețiȘtergere
 10. Hmm..?! Pai de ce imi plac cartile...In ele ma regasesc din ele pot sa fug de lume asta in care trebuie sa iesi imbracata numai cu blugi de firma, sau chiar fuste cat mai scurte maieuri decoltate ca daca nu se cheama ca esti "saraca". Ca in carti exista de cele maimulte happy-end-uri si nu vei sfarsi cu inima frantaa ca te-a ranit "x" sau ca ai aflat ca "y" te minte...In carti nu te certi cu familia din tampenii si nu ai responsabilitati pe care sa nu le poti duce. Si, de fiecare data dupa terminarea unei carti vad lumea cu alti ochii si observ mai bine ignoranta de afara... Si intr-un final prin carti ma devinesc.. daca nu ar mai fi carti nu cred ca am mai avea mare personalitate avand in vedere ce se intampla in lumea reala...(Putin cam lung dar sper sa intelegi ideea) :).
  P.S.: No books= No life :)

  RăspundețiȘtergere