sâmbătă, 22 septembrie 2012

From other countries (4)

1. Unearthly de Cynthia Hand

La inceput, un baiat sta intre copaci...
Clara Gardner a realizt recent ca prin venele sale curge sange de inger., lucru care nu numai ca o face mai puternica, mai desteapta si mai rapida decat oamenii (un cuvant care, ea isi da seama ca nu o mai poate descrie) ci si inseamna ca ea are un Scop. Un motiv pentru care a fost adusa pe lume.
Descoperirea acestui Scop e... grea. Foarte grea.
Viziunile sale despre un incendiu in padure si despre un strain misterios o conduc pe Clara la o scoala noua, intr-un oras nou, la o scoala noua. Cand il intalneste pe Christian, care se dovedeste a fi baiatul visurilor sale (literalmente) totul pare sa se clarifice si sa se incurce in acelas timp. Deoarece mai ese un baiat, Tucker, care ajunge la partea mai putin angelica a Clarei.
In timp ce Clara incearca sa isi gaseasca propria cale intr-o lume pe care nu o mai intelege, infrunta pericole nestiute si alegeri pe care nu credea ca avea vreodata sa fie nevoita sa le faca intre onestitate si inselaciune, dragoste si datorie, bine si rau. Cand focul din viziunile sale va izbucni in sfarsit, va fi ea gata sa isi infrunte destinul?


2. Flight de Lyssa Rose Ivy

Uneori, trebuie pur si simplu sa-ti iei zborul!

O vara in New Orleans este exact ceea ce-i trebuie lui Allie inainte de inceperea facultatii. Acceptand invitatia tatalui ei ii ofera ocazia de a scapa de fostul ei iubit si de a-si petrece vacanta cu cea mai buna prietena a sa. Sa intalneasca un baiat este ultimul lucru pe care-l vrea Allie - asta pana il intalneste pe Levi.

Incapabila de a-i rezista lui Levi, Allie se gaseste in mijlocul unei societati supranaturale. Ea este pusa in fata unei decizii: sa aleaga drumul pe care-l cunoaste si in care are incredere, sau sa salveze un oras secret care s-ar putea chiar s-o salveze pe ea


3. Entangled de Cat Clarke

"Aceleas intrebari mi se invartesc intr-una in cap: Ce vrea el de la mine? Cum am putut sa las asta sa se intample? O SA MOR?"

Grace, in varsta de 17 ani se trezeste intr-o camera ala, cu mese, un stiolu si niste foi, fara vreun indiciu despre cum a ajuns aici. Pe masura ce Grace isi asterne viata incalcita pe foaie este nevoita sa-si aminteasca lucruri pe care voia cu disperare sa le uite.
Este dragostea ei fara speranta pentru minunatul Nat, desfasurarea relatiei sale cu cea mai buna prietena a sa, Sal, dar ceva lipseste. Grace incearca sa isi aminteasca, insa este un lucru pe care nu-l poate vedea. Grace trebuie sa infrunte cea mai importanta intrebare: de ce se afla aici?

O poveste despre secrete intunecate, prietenii intense si atractii electrifiante!


Descrierile preluate de pe Goodreads si treaduse de eu!
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu