marți, 2 octombrie 2012

Back! + Sorry! + Jealousy, oh yea!


Imi cer scuze ca nu am postat Palavrageala... ei, asta e! Saptamana viitoare cand nu visez scheletei si pungute si paianjeni pe nume Bob.  M-am distrat in excursie, dar o sa va povestesc mai pe larg luni. Am ajuns acasa si m-am culcat, apoi luni am fost ca un zombi si seara m-am culcat la 10 jumate, fir-ai tu sa fii, Vlad Gherman! Si azi am dansat de fericire ca profa de bio nu a fost la scoala... si am ajuns acasa si am gasit asta:

GELOZIE, volumul 3 din seria ALTFEL DE ÎNGERI de Lili St. Crow

DRU ANDERSON
Întunecată, periculoasă şi sexy
În sfârşit, Dru Anderson ar trebui să fie în siguranţă, căci a reuşit să scape de colţii vampirilor şi a ajuns la Schola Prima, principala şcoală unde îşi are cartierul general Ordinul. Aici începe să se pregătească şi să înveţe ce înseamnă de fapt să fii o svetocha ─ o creatură pe jumătate vampir, pe jumătate om, şi dotată cu puteri nebănuite ─ în Lumea Reală a băieţilor djamphiri. Dar o pânză de păianjen de minciuni şi trădări continuă să se strângă în jurul ei. Christophe lipseşte, Graves se poartă ciudat, iar gărzile de corp pe care le-a primit par să ştie mai mult decât ar trebui. Şi tot aici o regăseşte şi pe capricioasa Anna, cealaltă svetocha cu puteri asemănătoare cu ale ei, dar care nu vrea să împartă cu ea luminile reflectoarelor. Dru trebuie să găsească o modalitate de a-i face faţă Annei, să afle mai multe secrete din propriul ei trecut, să ţină piept atacurilor vampirilor şi în acelaşi timp să-şi lămurească sentimentele pe care le nutreşte pentru Graves şi Christophe.
Există un trădător în Ordin care o vrea pe Dru moartă ─ dar mai întâi trebuie să afle ce îşi mai aminteşte ea din noaptea în care a murit mama ei. Dru a blocat această amintire, dar se pare că va trebui totuşi să şi-o elibereze, mai ales atunci când Christophe se întoarce şi urmează să fie judecat în faţa Consiliului. Iar singura care îi poate salva viaţa este chiar Dru.
Fanii lui Dru nu vor fi dezamăgiţi nici în acest antrenant volum al seriei. Romanul se citeşte dintr-o suflare, şi mulţi dintre cititori se vor identifica din nou cu acest personaj fascinant – puternic, dar şi vulnerabil, cu aură de djamphir, dar adesea cu un comportament amintind de cel al unei adolescente obişnuite…
Pentru mai multe informaţii despre această serie şi despre autoare, vizitaţi www.strange-angels.com şi www.lilithsaintcrow.com.
NU RATAŢI PRIMELE DOUĂ VOLUME ALE SERIEI:
Reacții:

2 comentarii:

  1. Oooh,ce interesanta pare cartea a 3 a!Lili e un geniu!
    Hai la giveaway: http://vero-cartirecenzii.blogspot.ro/2012/10/giveaway_2.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place la nebunie... si sa-ti spun un secret? E foarte faina cartea! Am citit-o in engleza :D atat de mult imi place seria :)

    RăspundețiȘtergere