sâmbătă, 8 decembrie 2012

Ghidul unui idiot inzapezit :3


Felicitari, daca citesti acest lucru, esti si idiot si te-ai si inzapezit! Nu le ai cu logica... stai linistit, nici eu :) 
Pentru ca cei ca tine exista, am creat un ghid care sa te ajute sa-ti ocupi timpul in timp ce astepti sa te ajute cineva pentru ca nu ti-a trecut prin minte sa-ti incarci telefonul inainte sa iesi din casa.
1. Holbeaza-te la zapada. Este alba. O activitate relaxanta cu ocazia careia te poti gandi la prostia ta uriasa. Enjoy!2. Fa un idiot de zapada care sa-ti tina companie.
3. Ia playerul tau pe care, minune!, nu ai uitat sa-l incarci si sa pui pe el 6 giga de muzica si baga-ti castile in urechi. Canta ce vrei tu, cat vrei de tare. Fa duete cu idiotul tau de zapada, asa iti "incalzesti" vocea.
4. Fa dansul idiotului, poate si ploua dupa aceea si te-ai scos, ve fi un idiot inzapezit, infrigurat si ud :)
5. Zambeste, ca nu-i mare lucru! Nu esti singurul idiot din lumea asta :D ZSambeste pentru ca un idiot nu la fel de mare ca tine te va gasi, zambeste pentru ca maine e Craciunul si nu i-ai luat mamei talke nimic pentru ca ei ramas inzapezit si acum trebuie sa fugi prin toate mall-urile sa-i gasesti globul ala dragut cu zapada, zambeste pentru ca o sa ai ce povesti la revelion si zambeste pentru ca ninge!


<3 Postare realizata in cadrul "Postarilor de iarna" gazduite de fetele de la Love for Books <3

Reacții:

8 comentarii:

 1. Pfui, avand in vedere ca sunt atat idioata, cat si inzapezita, postul mi se potriveste manuse :))
  Si eu am postat acum exact... 9 minute <3

  RăspundețiȘtergere
 2. So I'm not alone? Glumesc, nu esti proasta, Vero dear >:D< O sa citesc mai tarziu, ca de ma prind parintii salam ajung

  RăspundețiȘtergere
 3. :)) salam de porc, de pui sau de Irina? Cred ca din ultima mi-ar fii frica sa gunst - cine stie cu ce ma infestez? cu citeala-acuta? cu trombo-amuzantemeala? uhhh :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Willosenie, Tuckerita acuta, Ashofrenie, Fourotomie, si poate te alegi si cu Variola demonului :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Uh, Willosenie??? Asta e cea mia crunta boala pe care o poate avea cineva :)) E FATALA :)))))

  RăspundețiȘtergere
 6. Idioţeii de zăpază sunt cei mai adorabili idioţei din lumee <3
  Holbează-te şi tu la postarea asta cu mine :o3 http://cassandraclare.tumblr.com/post/37498717992/he-brought-his-fist-down-then-with-the-hammer-in

  RăspundețiȘtergere