marți, 22 ianuarie 2013

Aleasa


ALEASA, cartea a treia din seria CELE NOUĂ VIEŢI ALE LUI CHLOE KING de Liz Braswell alias Celia Thomson


Într-adevăr, poţi schimba lumea, mai ales atunci când te trezeşti că îţi cresc gheare, vezi perfect pe întuneric, devii tot mai agilă şi… ai nouă vieţi!

Înţelegând tot mai bine ce i se întâmplă, Chloe King realizează că va trebui să renunţe la viaţa tihnită de până acum şi să-şi ia în serios rolul pe care i-l rezervă destinul.

Dacă la început poveştile despre rasa mitică din care face parte şi răzbunările sângeroase dintre poporul Mai şi Ordinul A Zecea Lamă nu o afectează, iată că vine clipa în care trebuie să-şi urmeze soarta.

Când îşi găseşte cel mai drag prieten zbătându-se între viaţă şi moarte pe o alee lăturalnică, Chloe îşi dă seama că perioada răzbunărilor şi a vărsării de sânge nu s-a terminat. Şi că, de fapt, nu se va termina niciodată. Între cele două tabere rivalitatea va fi veşnică. Dacă însă Chloe îşi va accepta destinul… şi va prelua controlul, lucrurile se pot schimba radical.

„Chloe nu apare ca un super-erou fără cusur – ea este o adolescentă obişnuită, care se trezeşte deodată cu nişte puteri supranaturale şi cu povara moştenirii unei rase mitice. Dar este o persoană puternică, bună, care se mobilizează pentru a răspunde provocărilor vieţii… [...]  Pentru mine, Chloe este un simbol al libertăţii: libertatea de mişcare, de a merge oriunde doreşti.” – Liz Braswell

Nu uitaţi de serialul de televiziune produs de ABC Family. Amănunte găsiţi pe TheNineLivesofChloeKing.com.
Cartea are 288 de pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă 39,90 lei. La precomandă, veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.

Reacții:

5 comentarii:

 1. În sfâââârșit, am crezut că au uitat de ea :)) Primul volum mi-a plăcut, curând mă apuc și de al doilea :*

  RăspundețiȘtergere
 2. La cât de rău m-a enervat primul volum, n-am de gând să continui să citesc. Poate că volumul 2 e mai bun, nu zic, dar în viitorul apropiat nu se întrevede nici o posibilitate ca eu să-l citesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. @Vero: Ai rezistat pana la sarsit? =))
  @furelise: Know the feeling. Nici nu l-am terminat. A fost asa.... Nu zic ca nu e o carte buna, insa nu e deloc pe gustul meu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mie toata seria mi s-a parut bullshit :)) Sincer. Chloe nu e deloc genul de eroina badass care ne place noua :3

  RăspundețiȘtergere
 5. @Rose: Chloe nu e genul de eroina care ne place punct. De exemplu, Tessa nu e chiar asa bad-ass.. la inceput, insa mie imi place mai mult decat Clary 8-> Asta are legatura si cu Nenea Herondale... :D *mysterious smile*

  RăspundețiȘtergere