joi, 24 ianuarie 2013

Anna si sarutul frantuzesc in curand la Epica!

Ok, a inceput scoala si deja toata lumea ne bombardeaza cu fel de fel de carti.... Nu ma plang :3


ANNA ȘI SĂRUTUL FRANȚUZESC,  de Stephanie Perkins
De la primul la ultimul rând, cartea este pur şi simplu cuceritoare. E amuzantă, plină de suspans, de neprevăzut şi, bineînţeles – în Paris, cel mai romantic oraş al lumii – de dragoste.
Anna este o americancă exilată la Paris (fireşte că în pofida voinţei sale) pentru ultimul an de liceu. Totul e nou, necunoscut şi potenţial de neînţeles, inclusiv şi mai ales limba, iar ea trebuie să-şi măsoare de două ori toate gesturile, toate cuvintele, confuză şi disperată să nu facă vreo gafă. Singură n-ar reuşi, dar, vorba colegei ei din vecini: „de aceea sunt prieteni pe lume”.
Cu grupul de noi prieteni, totul se schimbă radical. Şi mai ales cu St. Claire – hei, care fată ar rămâne insensibilă la o asemenea combinaţie de însuşiri „extra”: bine-făcut, frumos, inteligent, vorbăreţ şi cu un ucigător simţ al umorului? Cu o singură problemă: „St. Claire e deja luat”, are o iubită. Anna îşi repetă „suntem doar buni prieteni, suntem doar buni prieteni”, dar sentimentele, reciproce, devin de neînlăturat.
Ezitări, îndrăzneli, îndoieli, interpretări greşite, întâmplări vesele şi triste, reacţii-surpriză şi un îndelung amânat sărut – tot arsenalul seducţiei şi tot jocul dragostei, bine dozat şi excelent temporizat. Cum mărturisea o cititoare vrăjită: „E una din acele cărţi pe care le citeşti şi îţi spui: Sper să mi se întâmple şi mie asta! Sper să întâlnesc şi eu pe cineva aşa! Sper să am şi eu prieteni ca aceştia!”
Reacții:

3 comentarii:

 1. Oooo, cred că Epica vrea să intre serios în forță, să egaleze Leda, nu știu de ce m-am gândit așa încă de la prima carte, când le-am vizitat site-ul :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce draguut <3 Parca stiu de undeva coperta :-?
  Epica scoate niste carti foarte iubibilee <3

  RăspundețiȘtergere
 3. @Vero: Pai fondatoarea a fost redactor la Leda daca bine stiu, Corint Junior si CorinTeena asa ca mda, e pe-acolo, insa epica publica numai carti "normale" asa ca nu avem nicio sansa sa ne fie chiar asa draga ca si Leda
  @Rose: E draguta, asa-i? :3

  RăspundețiȘtergere