joi, 10 ianuarie 2013

Battle of the crushes, a treia batalie!


Heia, fetelor! Cum sunteti! Ne cerem scuze ca am intarziat cu success si de data asta. Iata baietii care se bat pentru inimile voastre:

Roman Smith

Ocupatie: Hm, cred ca singura lui ocupatie e sa bantuie prin Seattle, omorand subordonatii arhidemonului Jerome si incercand sa o inmoaie pe Georgina :)
Look: Tipul asta arata ca un zeu. E inaaalt (dar nu foarte, ca sa trebuiasca sa te urci pe o scara ca sa ajungi la el), cu parul negru ca si carbunele, care cade in valuri lejere pana la umeri (o, frate!), are ochii stralucitori de un verde marin care bate spre albastru si pielea putin bronzata, ca sa ii dea un look mai exotic. Si da, stiu pana si ce parfum foloseste. CK One. Pentru cei care nu stiu, miroase demential.
Status: Un bun motiv ca sa il alegeti: e liber si cred ca asa o sa si ramana (Georgina, esti cam fraiera, dar nu ma plang!).
Origine: Hmm, inca nu s-a descoperit chestia asta, dar e nefilim. Vine de pe undeva de sus, la mijlocul distantei dintre cer si pamant...
Caracter: Da, are caracterul ala dupa care murim toate: de bad boy! Si replicile sunt bestiale. Fiecare cuvant pe care il scoate te face ori sa mori de ras, ori sa te topesti de cat de dulce poate fi... Uneori e misterios, alteori da toate cartile pe fata. Cert este ca nu ai cum sa nu te indragostesti instant de el (asta daca nu te cheama Georgina si esti moarte dupa un tantalau...).

“He’s getting married.” - Georgina
“That means nothing. If it did, guys wouldn’t catch chlamydia at their bachelor parties.” - Roman
“But maybe the next time you’re looking for distraction, we could rent a movie and microwave some popcorn instead of fucking the neighbors.” - Roman to Georgina (asta-i Roman al meeu!)
De ce sa il alegi pe Roman? O, pai, ar cam trebui sa stau toata noaptea ca sa va explic, dar pentru ca nu vreau sa stau in cabana asta pana mor (si pentru ca imi e o foame cum nu am mai simtit niciodata), o sa punctez aspectele principale: pentru ca e sexy, genul ala de baiat pentru care- vorba lui Rose din VA- te opresti in mijlocul strazii si te calca masinile, pentru ca poti conta pe el chiar si dupa ce i-ai omorat sora (hm, cred ca tocmai am dat un mic spoiler...ei, nu-i bai), pentru ochii aia superbi care te fac sa te pierzi in mijlocul unei actiuni, pentru parul demential, cu care ai putea sa te joci seara pana adormi, pentru ca parfumul lui te face sa innebunesti de placere (derios, l-am testat!), pentru ca te intelege, chiar daca nici macar tu nu te intelegi, pentru ca taica-so este arhidemonul din Seattle (si iti poate pune o pila, doar e Iadul...), pentru ca stie sa se bata foarte misto (oho, i-a facut felul foaarte urat lui Duane), pentru ca te face sa zambesti cu gura pana la urechi, chiar daca te simti naspa, pentru ca il poti suna daca tipul te-a lasat in pom cu intalnirea (si asa te-ai ales cu cea mai tare seara din viata ta) si pentru ca e single, ce Dumnezeu! Si nu o sa mai fie luat intr-o alta serie. Pariu!
Ei, sper ca v-am convins sa il votati pe Roman. E baiat bun (la sufleet!) si chiar merita :)

~Alexandra's Library
Click aici ca să citeşti mai mult!

Adrian Ivashkov
Adrian Ivashkov este tipul acela de băiat care te-ar putea înnebuni dor cu o privire. Când am citit aceste prime fragmente care apar în carte am ştiut că va fi un adevărat sprijin pentru celelalte personaje. Te face să te simţi în siguranţă lângă el, deşi este un moroi, iar ei - hai să fim serioşi - numai siguranţă şi putere nu exprimă. El e special, e şarmant, prinţul ideal. 
De ce nu primeşte el toate fetele din Academia vampirilor? Pentru că el are ochi pentru o singură fată, e genul de tip care nu ar umbla după mai multe odată. (Da! Incredibil nu? Adică e superb şi monogam - dacă pot să spun aşa.) Şi evident el este cel cu care toţi şterg pe jos pentru că e atât de - uhh - drăguţ cu toţi! (Ei nu ştiu dacă chiar cu toţi, dar înţelegeţi ce vreau să spun.) El e prinţul din poveste, păcat că toate fetele în general visează la genul de bad boy.
Şi el controlează spiritul. Cât de tare poate fi asta? Poate apărea în visele celorlalţi - nu m-ar deranja să apară în unul din visele mele, ar fi foarte kinky. 
Şi e mai mult decât un chip frumos, are ceva ceva deosebit, are esenţă, foarte multă. Ce e mai bun al el? Nu ar face niciodată ceva ca să-i rănească pe cei din jurul lui şi asta e ceva care chiar e de apreciat.
“Avea păr castaniu care arăta ca şi cum fusese dinadins aranjat să pară un pic zbârlit”
  Adrian este un utilizator al spiritului, chestie care între timp devine atâât de fascinantă. - ca restul de altfel.. :X - Nu îşi ascunde defectele. E sensibil, chiar dacă după tot ce face nu pare. Poate fumează și bea dar cui îi pasă? În rest este prea adorabilicios. Nu e perfect. Dar asta îl face irezistibil. Să mai spun că are niște replici atâât de ... Vaai Richelle, ce ai făcut din mine? 
  Ceea ce m-a făcut pur și simplu să îl ador a fost faptul că nu și-a ascuns o secundă sentimentele lui pentru Rose. Au fost momente când am țipat la ea să deschidă ochii pentru că are un ADRIAN în față dar nu a funcționat... păcat.

Daaa... videoclipul ăsta mă face doar să o iau pe arătură... mai mult decât am făcut-o până acum. Știu că e cam mult scris acolo dar tot e asdfghjkl!!
“I know how devastated you must be to miss me. But leave a message, and I’ll try to ease your agony as soon as possible.”


De ce să îl iubești?
  • Pentru că poate să te viziteze în vise dacă vrea. E ceva de genul... nu poți scăpa de el nici când dormi. Nu ca ar vrea cineva să scape de el...
  • Pentru că e strănepotul reginei și ce are mai mult farmec decât să te tot ciondănești cu ea pentru că vrea să îl cupleze pe Adrian cu cine știe ce prințesă moroi. :D - nu, nu dau spoilere... -
  • Pentru că reușește să facă mișto de tine într-un mod atâât de dulce.
  • Pentru că are nevoie de iubire și nu îi e frică să o arate. 
  • Pentru că o să îți trimită o cutie maare de parfumuri și dacă dă domnul să te dai cu unul în preajma lui o să îți spună că e de la el și o să te laude pentru că ai știut cu cât să te dai. 
  • Pentru că o să îți facă o poezioară despre tine.
  • Pentru că este atâât de enervant încât o să îl adori.
I’ll just love you whether you want me to or not. 
Acesta este Arian Ivashkov pe care eu l-am văzut prin intermediul cărţilor, acel băiat drăguţ care îţi poate face inima să o ia la galop. Nu o să înţeleg niciodată de ce nu e el cel care rămâne cu prinţesa, nu o să înţeleg de ce prinţesa rămâne cu trolul. Oricum sunt sigură că în final îşi va găsi prinţesa. Am o melodie care s-ar potrivi totuşi cu firea lui puţin vulcanică uneori - mai ales atunci când nu se înneacă în alcool pentru a-şi domoli puterile.  Muse ~ Supermassive black hole
~ De'ale puştoaicelor & Valsul fluturilor
Click aici şi aici ca să citeşti mai mult!

Şi acum, momentul votării! *papapapaaam*
You can not remove the poll link
panel management
Dacă nu se afişează poll-ul, puteţi vota aici.
Le mulţumim mult reprezentantelor care au făcut şi de data aceasta o treabă incredibilă <3 Aşadar, prin voturile vostre, câştigătorii primelor două etape sunt Jace Wayland şi Christian Ozera, iii <3 Pe ei o să-i vedem mai departe. Până atunci, keep fangirling >:D<
Reacții:

Un comentariu: