luni, 7 ianuarie 2013

Daylight

Am vazut si eu videoul melodiei "Daylight" de la Maroon 5 si m-am gandit ca am sa-l impartasesc cu voi si ca e cel mai bun mod de a incepe anul. Va amintiti ce v-am spus in leapsa cu "Care este cel mai ciudat lucru pe care l-ai cumparat vreodata?" Am zis despre acel calendar cu cate o vorba pentru fiecare zi. Pentru azi este: Bucura-te de lucrurile mici caci intr-o zi, privind inapoi, ai sa descoperi ca au fost lucruri mari" Potrivita :)

Reacții:

9 comentarii:

 1. Cât de drăguţ :o3
  Solistul de la Maroon5 joacă în AHS, deci prin asociere îl ador :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, stiu! Maroon 5 sunt incredibibili :))
  Rose, numa la AHS iti sta gandu? :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Iru, nu vreau să te dezamăgesc, dar da, numai la AHS îi stă gândul :)) Ție îți stă la Robert Sheehan. Maaare diferențăăă :)) Cu toate că tot Evan e mai săxi :P

  RăspundețiȘtergere
 4. And that's when I say, Vero, gandul meu e intotdeauna la Will, deci aici nu o ai cum trebuie. Will Herondale E mai sexy 1000 times than Evan (don't kill me Rose, you know it's true)

  RăspundețiȘtergere
 5. Ohh, dar un-ți face griji în privința lui Rose, no, no, no, că până să ajungi să fi omorâtă de ea trebuie să te omor eu! Și ai face bine să n-ai nouă vieți, ca mâțele, că am saă am grije să le disec pe toate, până la ultima.
  Sau, cel puțin, până mă conving dacă Will e mai tare ca Jace sau invers :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Vero, totul sta in paginile Printului mecanic. My heart kies boken there :)

  RăspundețiȘtergere