marți, 7 mai 2013

Visatoarea (Evernight 2) de Claudia Gray

Personaj principal: Bianca Olivier
Personaj masculin principal: Lucas Ross/Balthazar More
Nr. pagini: 388
Editura: Leda
Nota: 4/5
Personaj preferat: Balthazar

In primul rand vreau sa multumesc editurii Leda pentru aceasta carte. Nu stiu daca as fi continuat seria fara ajutorul lor si ma bucur ca am facut-o! Volumul 1 al seriei a fost cam dezamagitor asa ca nu aveam prea mari asteptari de la acesta, insa m-a surprins intr-un mod foarte placut!
Noul an incepe la Academia |Evernight si Bianca inca se gandeste la iubitul eu vanator de vampiri, Lucas. Fara el, acest an va fi o tortura pentru Bianca. Cand insa intr-un weekend cei doi se intalnesc dupa ce Bianca ajuta o fata vampir sa scape de Crucea neagra (vanatorii de vampiri, ca Lucas) Bianca incepe sa spere ca poate nu este totul pierdut. Cand ajunge inapoi la Academie este surprinsa de Balthazar care ii promite ca o va ajuta, deoarece fata vampir pe care Bianca a ajutat-o este Charity, sora lui Balthazar. Ce doi [pretind ca sunt un cuplu, insa, spre deosebire de Bianca, ale carei sentimente sunt doar prietenesti, Balthazar incepe sa se indragosteasca mai mult de Bianca.
Eroina se dezvolta mult pe parcursul volumului. Este mult mai indrazneata, mai curajoasa si nu e la fel de timida. Invata sa lupte pentru lucrurile pe care si le doreste si afla mai multe lucruri despre familia sa, lucruri care ii zdruncina lumea pentru totdeauna. Desi nu imi place deloc de Lucas, admir curajul Biancai si determinarea sa de a risca totul pentru iubire.
Balthazar devine unul dintre personajele mele preferate din toate cartile. Povestea lui se contureaza mai bine in paginile acestui roman si aflam cum si de ce ajunge vampir cat si motivele pentru care vrea cu atata disperare sa fie cu surioara lui mai mica.
Relatia Bianca cu Lucas este supusa multor incercari si cei doi nu supravietuiesc chiar la toate. Ca sa vedeti ce se intampla cu eroii seriei va sugerez sa cititi romanul. Chiar merita!
Reacții:

Un comentariu:

  1. Pfffuu, eu am volumul 2, dar nu și pe primul. Treeeebuie să fac rost de el. Nu vreau să citesc direct volumul 2. Așa că o să mai aștepte -.-

    RăspundețiȘtergere