luni, 24 iunie 2013

Sarutul mortii (Vampirii din Morganville 8) de Rachel Caine

Personaj principal: Claire Danvers
Personaj masculin principal: Shane Collins
Nr. pagini: 379
Editura: Leda
Nota: 5/5
Personaj preferat: Eve Rosser

*Aplauzee* Da, e chiar o recenzie ceea ce vedeti voi aici. Imi cer scuze pentru absenta asta a recenziilor, dar am revenit in forta cu vara inainte.
Volumul 8 al seriei nu este deloc mai prejos de celelalte dinaintea lui. Te-ai astepta ca, la un numar atat de mare de volume, seria sa devina plictisotoare, insa autoarea a gasit un mod ingenios de a o face si mai interesanta si replicile amuzante, pline de umor negru ale lui Eve si Shane nu se lasa nici ele mai prejos.
In acest roman, cei patru fantastici, Claire, Eve, Shane si Michael pleaca din Morganville (da, ati citit bine) pentru o sesiune de inregistrari ce i-a fost oferita lui Michael de un nene mare si tare in industria muzicii. Oricum, ce e aia calatorie fara un bodyguard... mort. Insotiti de Oliver, prietenii pleaca plini de speranta ca vor gasi un pic de libertate si de alinare in Dallas. Insa nici nu reusesc sa parcurga un sfert din drum ca nust blocati in sinistrul orasel Durram, masina lui Eve este incendiata si Oliver dispare exact ca ciocolata intr-o casa cu doi copii si-un caine.
Si in cele mai negre clipe, Eve reuseste sa imi aduca zambetul pe buze. Shane si Claire sunt la fel de adorabili ca intotdeauna si nu cred ca vreti sa stiti de cate ori am urlat cand aparea Michael in scena. 
Nu stiu cum reusesc copii astia sa se bage in atatea probleme, insa actiunea este credibila, descrierea este foarte bine plasata si eroii reusesc sa aiba curaj chiar si in clipele pe care altii le cred fara speranta.
Recomand tuturor care au indoieli legate de seria asta sa nu se lase descurajat de numarul de volume deoarece povestea decurge natural si nu este trasa de par.

Citat (care va va face sa va intrebati daca Eve e normala... nu e.)
Michael: Si pe panoul de acolo scrie ca au si HBO.
Eve: Care vine de la Hidoasa Bestiala Omucidere.

Alt citat:
" - Incerci sa ma transformi intr-un fel de Amelie?
   - Dumnezeule, nu! Ai arata groaznic in fusta!"
Reacții:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu