sâmbătă, 31 august 2013

Divergent first trailer! + Precomanda "Viitorul nostru"

Trailerul filmului inspirat din cartea întâi a trilogiei DIVERGENT de Veronica Roth, publicată în România de Editura LEDA, a putut fi vizionat pentru prima oară, duminică, 25 august, în cadrul galei MTV Video Music Awards.
Filmul produs de Summit Entertainment şi regizat de Neil Burger le are în rolurile principale pe actriţele Shailene Woodley şi Kate Winslet.
Din distribuţie mai fac parte actorii Jai Courtney, Ashley Judd, Maggie Q, şi Theo James.
Filmul DIVERGENT va fi lansat în cinematografele din Marea Britanie şi Statele Unite pe 21 martie 2014. (Vorm reveni cu informaţii despre data când va rula şi în România imediat ce vor fi făcute publice.)
Acţiunea filmului se desfăşoară într-un Chicago distopic, oraşul în care trăieşte Beatrice Prior (interpretată de actriţa Shailene Woodley). Societatea este împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi).
În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea căreia îi vor fi devotaţi pentru tot restul vieţii. În timpul iniţierii care urmează, marcată de o puternică rivalitate, Beatrice îşi ia un alt nume, Tris, şi descoperă că este Divergentă – adică o persoană care nu se încadreza în niciuna dintre cele cinci facţiuni.
O carte de neratat, un film care promite să fascineze!

Ok, nu spun ca Theo James e Four pe care mi l-am imaginat eu... dar cred ca va face o treaba bunicica in acest rol. Si nici Robbie sau Jamie nu mi se pareau buni de Jace si Simon dar am ajuns sa ii ador cu timpul. Trebuie doar sa asteptam. Si vocea lui... :x
Pentru a precomanda cartea Viitorul Nostru de la Editura Leda cu 25% reducere click aici

Reacții:

2 comentarii:

 1. aspectul...
  văd ce ai făcut aiiici.
  ȘI OMG TRAILERUL ĂLA AM ȚIPAT MAI RĂU DECÂT ORICE.
  Și mdea, am aceeași părere despre Theo.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna! Iata o leapsa draguta si de la mine, curcubeu din carti :
  http://justmejustforever.wordpress.com/

  Siiii iubesc aspectul asta nou!! :)
  Si am vazut trailerul si nu pot sa cred ce bine arata :3

  RăspundețiȘtergere