Despre mine

Numele meu e Irina si am 15 ani. Sunt din Cluj. Am descoperit cartile cu Povestea fara sfarsit a lui Michael Ende si am intrat in serfa YA cu (cum se poate altfel?) Amurg. Sa se stie, nu urasc seria Amurg. Este chiar una dintre preferatele mele, insa Zori de zi a cam stricat seria, dupa parerea mea, nu aveau nevoie si de copii, dar am ajuns s-o ador pe Renesmee. Am inceput cu vampirii si m-am indragostit treptat de Erik (Casa Noptii), Dimitri (Academia vampirilor), Damon (Jurnalele vampirilor) si... nu, defapt il cam urasc pe Jack, din Sange albastru.
Am ajuns sa imi cumpar cartile din banii mei, adunand ca o veverita nucile, cate 10 lei de la bunici. Am invatat ca nu toate cartile YA sunt ca Amurg. Ca nu toate eroinele sunt impiedicate ca si Bella si ca nu toti vampirii sclipesc la fel ca Eddie. SI am aflat ca Rose Hathaway e una din cele mai puterince fete, ca Lissa nu e chiar o gelatina si ca as vrea sa fiu moroi numai de dragul lui Christian Ozera. SI apoi a venit Cassandra Clare cu seriile ei magice si eu am inceput sa-mi desenez rune si sa-mi spun in minte "Jace si Will ar trebui sa fie reali. Nu-i corect". Am un hamster si un caine si planuiesc sa ajung un medic veterinar exceptional. Inca ma uit la desene si imi place la nebunie Sailor Moon, Vampire Knight (mai putin Kaname, care e un plangacios si fac misto de el) si Avatar: The Last Airbender si Legend Of Korra. AM vreo 6 seriale preferate, printre care: Pretty Little Liars, H2O (Rikki power!), The Vampire Diaries (Team Damon!), Supernatural, Instant Star (pe care vi-l recomand, e super!), Gilmore Girls, (Asta e pentru Rose) American Horror Story (O, da!) si Pariu cu viata (dada, nu va place tuturor, m-am prins!).
Ascult muzica muulta. CAntareata mea preferata, Miss Taylor Swift :) Trupa mea preferata... hmm, nu prea am una (In afara de LaLa Band, dar nu va bat la cap cu ei). Imi place mult Alexz Johnson, imi plac Evanescence, Within Temptation, Scorpions, Queen...rock-ul asta clasic si fain e preferatul meu, :D
Culoarea mea preferata obisnuia sa fie albastrul, dar s-a schimbat... in mov *mysterious smile* si melodia mea preferata la acest moment e "Skin" a lui Alexz Johnson.
Am zis ca vorbesc (in cazul asta scriu) cam mult? Nu, ei, acum stiti.
Top personaje feminine:
5. Clary Fray - Instrumente mortale
4. Tris Prior - Divergent
3. Tessa Gray - Dispozitive infernale
2. Rose Hathaway - Academia vampirilor
1. Meghan Chase - The Iron Fey

Top personaje masculine
Asta doare, sa stiti!
5. Michael Glass - Vampirii din Morganville
4. Patch - Ingerul noptii
3. Jace Wayland si cele multe nume ale lui
2. Ash - The Iron Fey
1. Will Herondale - Dispozitive infernale

Si imi place sa stau noaptea intr-o cabana de lemn in pod si sa ascult ploaia. Urasc paianjenii... da' ii urasc! Nu imi plac manelele din ziua de azi care se numesc "muzica" gen A si eu te pego si Justin Bieber. Si, va rog, sa nu aduceti vorba de One Direction ca nu-mi plac si nu vreau sa fiu ingrozitor de rea. SI nu-mi place orezul... hihi
This is me!